{"usps":{"sv":[{"text":"Ring 0413-57 55 50","icon":"fa fw fa-check"},{"text":"Maila info@fysiologiskaskor.se","icon":"fa fw fa-check"}],"nb":[{"text":"Sikker betaling med kort","icon":"fa fw fa-credit-card"},{"text":"Send oss en e-post!","icon":"fa fw fa-envelope"}],"fi":[{"text":"Soita 010-525 1740","icon":"fa fw fa-check"},{"text":"Lähetä viestiä info@swissmasai.fi","icon":"fa fw fa-check"}],"en":[{"text":"Secure payment by card","icon":"fa fw fa-credit-card"},{"text":"E-mail us, we reply swiftly!","icon":"fa fw fa-envelope"}],"da":[{"text":"Kontakt os på telefon 97 35 45 62","icon":"fa fw fa-check"},{"text":"Mail info@mbt-danmark.dk","icon":"fa fw fa-check"}]}}

MBT – MBT-jalkineet apuun ja helpottavaan käyttöön

Usein lääkärit ja fysioterapeutit suosittelevat MBT-jalkineita helpottaakseen, lieventämään tai ennaltaehkäisemään eri vaivoja kuten Artroosi, Luupiikki, - Plantar Fasciitti, Hallux Valgus, Hallux Rigidus, Vasaravarvas tai Selkäkipu tai Diabetes. 

MBT on EU:ssa luokiteltu lääkinnälliseksi välineeksi. MBT -jalkineen uniikki pohjarakenne on patentoitu. Pohja on rakennettu MBT sensorilla – pehmeä kantatyyny joka on iskunvaimentava. Yhdessä globaalisti patentoidulla tasapainopisteellä jossa on välipohja ja integroitu tukipohja, toimii MBT pyöristetyllä pohjallaan kuten tasapainolauta. MBT vähentää painetta ja harjoittaa kehoasi luonnollisella tavalla.